Citronella verspreider - 100% Natuurlijk - Voor Kamperen en Op reis - 50 ml.

Artikel 3 van 25
€ 9,95 (inclusief btw)

Het makkelijke alternatief voor een citronella stekker of citronella olie.

Deze krachtige geurgel zit in een potje met schroefdeksel en bevat een hoge concentratie 100% natuurlijke citronella olie. De geurafgifte is dan ook groot en kan eventueel verminderd worden door het deksel gedeeltelijk op het potje te leggen. Geen stopcontact nodig, geen vuur nodig en niet op de huid toepassen. Alleen het deksel open draaien en neerzetten. Ook ideaal tijdens het kamperen en op reis.

In het afsluitbare potje, bevindt zich een harde plantaardig gebaseerde gel waar 12,5 ml van 100% natuurlijke citronella olie in opgelost is. Het potje kan in de buurt van een slaap- of zitplek geplaatst worden en bij kinderen bijvoorbeeld op een hoge kast zodat zij er niet bij kunnen.

Doordat deze gel geen water en alcoholen bevat, kan deze een extra hoge concentratie citronella olie bevatten, waardoor de geurafgifte uitzonderlijk krachtig en zeer lang actief is. Voor gebruik binnenshuis en bij windstil weer buiten. 

Als het gelpotje elke dag 8 uur open staat, gaat deze minimaal 2 maanden mee. Een potje is voldoende voor een slaapkamer, voor een grotere kamer is aangeraden meerdere potjes te plaatsen.

Merk: Candlewoods. Inhoud: 50 ml volledig plantaardig (gebaseerde) gel inclusief 12,5 ml citronella etherische olie. Diameter: 8 cm, hoogte 3 cm.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel