Verzendwijze en kosten

Verzendkosten

In uw winkelwagen wordt direct vermeld wat de verzendkosten zijn. Van alle verzendingen ontvangt u na verzending, in de avond, een e-mail met een tracking link.

Verzend- en verpakkingskosten voor bestellingen die in Nederland door de brievenbus passen bedragen € 4,50. Ook deze brievenbuspakjes zijn traceerbaar.  Voor pakketten voor Nederland zijn de kosten € 6,50 en naar België of Duitsland € 8,50. Alle verzendingen worden in Nederland geleverd door postNL, in België of Duitsland door de partner van postNL in het betreffende gebied.

Gratis pakketverzending: in Nederland vanaf € 85,- (exclusief verzendkosten) en naar België of Duitsland vanaf € 100,- (exclusief verzendkosten). 

Niet bij de buren?

Wilt u niet dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd, dan kunt u dit in stap 2 tijdens het afronden van uw bestelling in het opmerkingveld vermelden.

Direct op afhaallocatie bezorgen?

Wilt u dat het pakket direct op een afhaallocatie (postNL pakjegemak) wordt afgeleverd

Bezorgen op postbus

U kunt als afleveradres ook een postbus invoeren (alleen Nederland).

Bezorging en levertijden

Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Wij streven ernaar om bestellingen waarvoor de betaling (via iDeal, PayPal, Afterpay, Vooraf overmaken) op werkdagen voor 15.00 uur is ontvangen, indien voorradig, op dezelfde dag te verzenden. Uw bestelling zal dan de volgende dag* bij u worden bezorgd. Indien bestelde producten op de dag van ontvangst van de betaling niet voorradig zijn dan zal u hiervan op de hoogte worden gesteld met vermelding van de verwachtte afleverdatum.

% Bezorging volgende werkdag (augustus 2014) : NL 97,6%; BE 91,4%
 

Bestelling op werkdag voor 15:00 uur 

Besteldag Afleverdag*
MaandagDinsdag
Dinsdag Woensdag
WoensdagDonderdag      
Donderdag     Vrijdag
VrijdagZaterdag


Bestelling op werkdag na 15:00 uur

Besteldag Afleverdag*
MaandagWoensdag
Dinsdag Donderdag     
WoensdagVrijdag
Donderdag      Zaterdag
VrijdagDinsdag


Bestelling in weekend

Besteldag Afleverdag*
Zaterdag         Dinsdag          
ZondagDinsdag 

* De afleverdag betreft een indicatie. Daar de bezorging van de artikelen is uitbesteed aan postNL mogen hier geen rechten richting Candlewoods aan worden ontleend. De daadwerkelijke afleverdag kan afwijken.
** Indien er bij aflevering op zaterdag niemand het pakket kan aannemen, wordt deze op maandag voor de tweede maal aangeboden.

 

Wijzig uw bezorging

 

U heeft één week om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Wijzig uw bezorging Vind een Postkantoor

 

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel