anti-mug

Grote citronella kaars in blik met vensterdeksel en katoenlont 320 g

Artikelnummer: 8719322020055
Artikel 3 van 12
€ 16,95 (inclusief btw)

Deze grote, hele mooie citrobella® beter werkende citronella kaars in blik heeft een dik katoenen lont waardoor de kaars een klein beetje wind kan verdragen. De kaars roet niet en kan zowel binnen als buiten (bij weinig wind) gebruikt worden.  

Citronella kaarsen worden veel gebruikt op zomeravonden om ongestoord te kunnen genieten. Citronella kaarsen verspreiden de geur van citronella olie, een plantaardige geurstof en een van oudsher gebruikt middel. Sommige mensen waarderen de citronella olie geur zeer maar de meeste mensen vinden het een overheersende geur.

Er zijn echter andere plantaardige geurstoffen met een zelfde en zelfs betere werking dan citronella olie en met een geur die voor iedereen zeer aangenaam is, zoals citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie.

Candlewoods heeft daarom een verbeterde versie van de citronella kaars ontwikkeld, namelijk de citrobella®  kaars. Bella betekent mooi in het italiaans. Deze citrobella® kaarsen zijn mooier dan citronella kaarsen vanwege hun prachtige lime groen-gele kleur en exclusief uiterlijk. Daarnaast verspreiden de citrobella® kaarsen een zeer prettige frisse geur van citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie. Deze oliën werken ook nog eens beter dan citronella olie zodat u ongestoord kunt genieten van die heerlijke zomeravonden.

Deze citrobella® kaarsen ruiken zeer fris en aangenaam en zijn ook prima te gebruiken als gewone geurkaars buiten het zomerseizoen. Citrobella® kaarsen zijn gemaakt van 100% plantaardige was en geurstoffen. Het lont is van zuiver katoen of duurzaam hout.

Specificatie Omschrijving
Lengte 10 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 6,5 cm
EAN 8719322020055
Merk Citrobella®
Kleur lime groen
Geur citrus-fruitig
Branduren 48
Diameter 10 cm
Netto gewicht 320 gram
Bruto gewicht 360 gram
Lont katoen
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het lont in te korten. Voor gebruik binnen inkorten tot circa 5 mm. Voor gebruik buiten niet inkorten of tot circa 1 cm . Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten. Als de vlam daarna gaat roeten of te groot wordt, doof dan de kaars. Dan brandt de kaars volledig op en worden de meeste branduren gehaald. Plaats op een hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (op blik). Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat citronellol, linalol, geraniol, d-limone, eugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact" op www.cracklez.eu.
© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel