Muggen-weg geurgel - Lekker Fris en Kruidig - Kamperen en op reis - 50 ml.

Artikel 6 van 41
€ 11,95 (inclusief btw)

De krachtigste natuurlijke geurgel op de markt. Geen stopcontact nodig, geen vuur nodig en niet op de huid toepassen. Alleen het deksel open draaien en neerzetten. Ook ideaal tijdens het kamperen en op reis.

In het afsluitbare potje, bevindt zich een harde plantaardig gebaseerde gel waar 11 ml van de volgende etherische oliën in opgelost zitten: kattenkruid, citroen-eucalyptus en japanse pepermunt. Deze etherische oliën versterken elkaar in werking en door de pepermuntolie en kattenkruidolie is de geur lekker fris en kruidig.

Doordat deze gel geen water en alcoholen bevat, kan deze een extra hoge concentratie etherische oliën bevatten, waardoor de geurafgifte uitzonderlijk krachtig en zeer lang actief is. Voor gebruik binnenshuis en bij windstil weer buiten. Het bereik van de geur is circa 40 m2.

Als het gelpotje elke dag 8 uur open staat, gaat deze minimaal 2 maanden mee.

Voor de allerkleinsten is er een muggen-weg geurgel Junior.

Merk: Muggen-weg. Inhoud: 50 ml volledig plantaardig gebaseerde gel inclusief 11 ml etherische oliën. Diameter: 8 cm, hoogte 3 cm.

De gel is niet meer transparant zoals de eerste versie. De kleur is niet doorzichtig wit. De reden is dat de transparante gel grondstof veel te duur geworden is. De werking is nog hetzelfde.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel