Nieuw

Care Plus - Anti Insect - Icaridin - Aerosol - Anti Mug Spray Mug - 100 ml.

Artikel 1 van 25
€ 14,94 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

ANTI-INSECT ICARIDIN 100 ml.

In je medicijnkastje mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Vergeet niet om vóór de reis een anti-insect product, zoals bijvoorbeeld deze Anti-Insect Icaridin Aerosol te kopen. Of je nu in je eigen tuin zit, een dagje uit gaat in eigen land of een tropisch vakantieoord bezoekt: je wilt altijd voorkomen dat je gestoken of gebeten wordt. Een muggenbeet kan o.a. malaria en gele koorts veroozaken. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Care Plus effectieve producen waarmee je insecten en tekenbeten kunt bestrijden. Voorkomen vervelende en bedreigende ziekten en smeer je huid in met een anti-insect product.

Care Plus® Anti-Insect Icaridin is gebaseerd op Icaridin, ook bekend als Saltidin, Picaridin of KBR 3023 en is effectief tegen verschillende soorten muggen die ziektes zoals malaria, zika, gele koorts en dengue kunnen veroorzaken. Daarnaast beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie dit actieve ingrediënt aan als insectwerend middel. De werkzame stof is sec-butyl 2-(2-hydroxyethyl) piperidine-1-carboxylate (CAS Nr 119515-38-7).

NIEUWE FORMULE
Care Plus® heeft een nieuwe formulering en applicatievorm op de markt gebracht: de Care Plus® Anti-Insect Icaridin Aerosol. De innovatieve aerosol heeft een aangename en frisse geur, zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het product en is gemakkelijk aan te brengen. Hierdoor kunnen ook moeilijker bereikbare zones behandeld worden. Care Plus® Anti-Insect Icaridin Aerosol bevat 20% Icaridin.

Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als je naar buiten gaat. Gebruik Icaridin Aerosol om de onbedekte huid in te smeren. Breng het middel aan op de huid middels de spray die een hele fijne mist geeft. Breng een kleine hoeveelheid op je vingertoppen aan en verdeel dit over je gezicht. Was je handen en smeer daarna de rug van je handen in. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken.

VOORDELEN:
✓ Nieuwe formulering op basis van Icaridin in een nieuwe applicatieform
✓ Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
✓ Biedt tot 6 uur bescherming tegen (tropische) muggen en tot 4 uur tegen steekvliegen
✓ Geschikt voor alle bestemmingen
✓ Makkelijke applicatie
✓ Aangename geur en huidgevoel

Wat zijn de voordelen van Icaridin ten opzichte van DEET?

Kun of wil je geen anti-muggenmiddel met DEET gebruiken? Dan is Care Plus® Anti-Insect Icaridin een uitstekend alternatief. De Anti-Insect Icaridin is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft een prettige geur en fijn huidgevoel. Dit anti-muggenmiddel heeft als extra voordeel dat het kunststoffen, zoals brilmonturen, foto- en filmapparatuur en gelakte tafelbladen, niet aantast (in tegenstelling tot producten met DEET).

Kan ik dit product ook bij zwangerschap en borstvoeding gebruiken?

Kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 3 jaar kunnen geen Icaridin gebruiken. Kies in deze gevallen voor Care Plus® Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol®). Dit sterke insectwerende middel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal DEET 30%.

Merk: Care Plus. Inhoud: 100 ml.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel