anti-mug

XL citronella kaars in glas met stil houtlont 700 g

Artikelnummer: 8719322020161
Artikel 1 van 26
€ 29,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze extra grote, hele mooie citrobella® beter werkende citronella kaars in glas heeft een dubbel houtlont waardoor de kaars een klein beetje wind kan verdragen. De houtlont van deze citronella kaars is van het stille type, deze knettert niet tot weinig. De kaars roet niet en kan zowel binnen als buiten (bij weinig wind) gebruikt worden.  

Citronella kaarsen worden veel gebruikt op zomeravonden om ongestoord te kunnen genieten. Citronella kaarsen verspreiden de geur van citronella olie, een plantaardige geurstof en een van oudsher gebruikt middel. Sommige mensen waarderen de citronella olie geur zeer maar de meeste mensen vinden het een overheersende geur.

Er zijn echter andere plantaardige geurstoffen met een zelfde en zelfs betere werking dan citronella olie en met een geur die voor iedereen zeer aangenaam is, zoals citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie.

Candlewoods heeft daarom een verbeterde versie van de citronella kaars ontwikkeld, namelijk de citrobella®  kaars. Bella betekent mooi in het italiaans. Deze citrobella® kaarsen zijn mooier dan citronella kaarsen vanwege hun prachtige lime groen-gele kleur en exclusief uiterlijk. Daarnaast verspreiden de citrobella® kaarsen een zeer prettige frisse geur van citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie. Deze oliën werken ook nog eens beter dan citronella olie zodat u ongestoord kunt genieten van die heerlijke zomeravonden.

Deze citrobella® kaarsen ruiken zeer fris en aangenaam en zijn ook prima te gebruiken als gewone geurkaars buiten het zomerseizoen. Citrobella® kaarsen zijn gemaakt van 100% plantaardige was en geurstoffen. Het lont is van zuiver katoen of duurzaam hout.

Specificatie Omschrijving
Lengte 14 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 12 cm
EAN 8719322020161
Merk Citrobella®
Kleur lime groen
Geur citrus-fruitig
Branduren 48
Diameter 14 cm
Netto gewicht 700 gram
Bruto gewicht 1800 gram
Lont houtlont
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: De kaars holt zich zelf uit. Er blijft een rand staan, wat een mooi lampion effect geeft. Brand de kaarsen maximaal 6 uur en de eerste keren minimaal 4 uur om de kaars mooi uit te hollen. Bij te kort branden ontstaat een tunnel en worden minder branduren gehaald.
Zodra de metalen houder van het houten lont zichtbaar wordt dient de kaars gedoofd te worden en niet meer aangestoken te worden. Dit om glasbreuk door oververhitting te voorkomen. Steek de kaars bij voorkeur aan met een lange gasaansteker omdat het wat langer duurt om het houten lont aan te steken. Als de vlam net na het aansteken te klein blijft of als het lont te veel afgeknipt is, kunt u de kaars schuin houden (vanaf de tweede keer branden) zodat de gesmolten was naar de rand stroomt. Stop hiermee als de vlam groot genoeg is. Om de kaars zo mooi mogelijk te laten branden, is het aangeraden het lont na elke keer branden in te korten. Dit pas nadat de kaars volledig is afgekoeld. Dit kunt u het beste als volgt doen: Met een nagelknipper (bij voorkeur een grote) knipt u het zwarte deel van de lont af totdat er circa een halve centimeter lont over blijft. Soms is het nodig meerdere keren te knippen daar het zwarte deel langer is naarmate men de kaars langer gebrand heeft. branden. Houd de kaars op zijn kop boven een prullenbak om losse lontdelen te verwijderen.
Blaas resterende lontdelen weg. Dit is belangrijk omdat deze mogelijk vlam kunnen vatten.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (in verpakking). Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat citronellol, linalol, geraniol, d-limone, eugenol. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen.
© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel