Cracklez® Citronella Kaars Citrobella®

Artikelnummer: 8719322020741
€ 6,95 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 996 stuks
Aantal

Deze woodwick geur kaars "Citrobella®" is een beter werkende citronella kaars. De citronella kaars is gegoten in een leuk blik met deksel en voorzien van een woodwick (houtlont). Deze mooie "Citrobella®" kaars heeft een gele lime kleur en een hele frisse natuurlijke geur van citroen-eucalyptus olie met een kruidige ondertoon van kruidnagel olie (100% natuurlijke geurstof). De geuroliën zijn de natuurlijke afweerstoffen van deze planten. Voor heerlijk ongestoorde zomeravonden (ook niet brandend geven ze al veel geur af). Deze woodwick kaars knettert als een houtvuurtje tijdens het branden, wat een super gezellig effect geeft. Deze 95 grams kaarsen worden t/m 4 stuks als getraceerd brievenbuspakje verstuurd (alleen NL). Goedkoper en handig.

Cracklez® woodwick geurkaarsen zijn geur kaarsen in blik die een brede woodwick (houtlont) hebben. Daardoor knisperen en knetteren deze woodwick kaarsen tijdens het branden als een houtvuur in een open haard. Deze woodwick kaarsen zijn daarom super gezellig om te branden. Er zijn ook ongeparfumeerde cracklez® woodwick kaarsen verkrijgbaar. Deze zijn wel gekleurd en knetteren ook uitstekend. Speciaal voor mensen die niet van geuren houden of geuren niet goed verdragen. Cracklez® woodwick geur kaarsen zijn klein van formaat maar heel groot van prestatie.

Kenmerken van cracklez® woodwick kaarsen zijn:
- luidst knetterende kaarsen op de markt.
- zeer goede geurafgifte die niet onderdoet voor veel grotere geurkaarsen.
- leuke geschenkkokers met 3 geuren.
- voor de prijs van een grotere kaars, nu meerdere geuren in huis.
- eigen teksten en afbeeldingen op het deksel mogelijk, leuk om als groet naar iemand toe te sturen.
- een mooie levendige vlam.
- door het formaat, makkelijk op te bergen in een lade.
- door het formaat ook op kleine oppervlaktes te plaatsen zoals een badrand.
- door het formaat, makkelijk mee te nemen op reis, naar kantoor, naar kennissen etc.
- ook niet brandend als geurverspreider te gebruiken i.p.v. bijvoorbeeld geurstokjes.

De Cracklez® Canned Woodwick Candles zijn verkrijgbaar in trendy blikken met gekleurde sojawas in vele kleuren en heerlijke geuren. Deze woodwick kaarsen branden optimaal als deze steeds steeds gebrand worden tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 3-4 uur). Deze woodwick kaarsen branden dan schoon op, er blijft geen was tegen de wand zitten. De wood wick kaarsen roeten niet. Elke Cracklez® woodwick geurkaars heeft een goed sluitend deksel zodat deze stofvrij en met afgesloten geur bewaard kan worden. Cracklez® Canned Woodwick Candles zijn handgemaakt in Nederland van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Tip: Cracklez® woodwick kaarsen zijn dusdanig sterk gegeurd dat ze ook niet brandend als geurverspreider gebruikt kunnen worden (vooral de frisse geuren). Zet er een of meerdere (afhankelijk van de grootte van de ruimte) open neer en u heeft een heerlijke geur in de woonkamer, w.c., badkamer, etc.. Verwijder voor het branden dan wel eerst met een tissue eventuele stof wat op het oppervlak is neergeslagen.

Specificatie Omschrijving
Lengte 8 cm
Breedte 8 cm
Hoogte 3 cm
EAN 8719322020741
Merk Citrobella®
Kleur lime groen
Geur citrus-fruitig
Branduren 20
Diameter 8 cm
Netto gewicht 95 gram
Bruto gewicht 130 gram
Lont woodwick
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de binnenzijde van het deksel bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze woodwick kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van het lont te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van het lont tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 4 uur). Doof dan de kaars. Dan worden de meeste branduren gehaald en brandt de kaars helemaal op. Plaats op een horizontale en hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (binnenzijde deksel). Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat citronellol, linalol, geraniol, d-limone, eugenol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".

Aanbieding

Gastenboek

  • 05-09-2017 - Goedemorgen Tjitske,
    Fijn te horen dat de gel zo goed bevalt....  lees meer
  • 05-09-2017 - Geweldig, jullie Muggen-weg geurgel!!! t/m juli smeer ik mij altijd...  lees meer
  • 05-07-2017 - Goedemiddag Brieke,
    De mosquitno bandjes hebben 1 sluiting bijgeleverd om de...  lees meer
Plaats een bericht
Anti-mug-4