Muggen-weg geurgel - Junior Baby Kind - Lavendel Kamille - 50 ml.

Artikel 2 van 26
€ 12,95 (inclusief btw)

Speciaal voor de allerkleinsten (0-3 jaar). Geen stopcontact nodig, geen vuur nodig en niet op de huid toepassen. Alleen het deksel open draaien en neerzetten. Ook ideaal tijdens het kamperen en op reis.

In het afsluitbare potje, bevindt zich een harde plantaardig gebaseerde gel waar 8 ml van de volgende etherische oliën in opgelost zitten: kattenkruid, lavendel en blauwe kamille. Deze gel ruikt erg lekker en de gebruikte etherische oliën zijn speciaal geselecteerd op hun milde en rustgevende eigenschappen. De geur prikkelt de ogen en slijmvliezen niet.

Kattenkruid en lavendel staan algemeen bekend om hun muggenwerende eigenschappen en alle drie de oliën worden gebruikt in rustgevende preparaten.

Doordat deze gel geen water en alcoholen bevat, kan deze een extra hoge concentratie etherische oliën bevatten, waardoor de geurafgifte krachtig en zeer lang actief is. Voor gebruik binnenshuis. Het bereik van de geur is circa 25 m2.

Als het gelpotje elke dag 8 uur open staat, gaat deze minimaal 2 maanden mee.

Merk: Muggen-weg. Inhoud: 50 ml volledig plantaardig (gebaseerde) gel inclusief 8 ml etherische oliën. Diameter: 8 cm, hoogte 3 cm.

De gel is niet meer transparant zoals de eerste versie. De kleur is niet doorzichtig wit. De reden is dat de transparante gel grondstof veel te duur geworden is. De werking is nog hetzelfde.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel