anti-mug

XL Glas inclusief citronella kaars vulling outdoor 250 g

Artikelnummer: 8719322020116
Artikel 8 van 12
€ 14,95 (inclusief btw)

Een prachtig dikwandig glas voor citrobella® beter werkende citronella kaars vullingen indoor en outdoor. Het glas heeft een diameter van 14 cm, een hoogte van 14 cm, een wanddikte van 1 cm en weegt 1,5 kg. Inclusief een outdoor citronella kaars vulling van 250 gram met een stille dubbele houtlont. Deze citronella kaars is goed tegen wind bestand (in het glas). Niet voor binnen gebruik daar deze kaars wat roet. Omdat de vullingen van een harde plantaardige was zijn krimpen kaarsresten los van het glas. Na het verwijderen hiervan kan het glas eenvoudig schoongemaakt worden en weer gebruikt worden met een andere kaars vulling. Er zijn tevens indoor en witte geurloze vullingen voor deze glazen beschikbaar, deze vindt u hier. Dus ook na de zomer kunt u genieten van deze prachtige glazen met kaars.

Citronella kaarsen worden veel gebruikt op zomeravonden om ongestoord te kunnen genieten. Citronella kaarsen verspreiden de geur van citronella olie, een plantaardige geurstof en een van oudsher gebruikt middel. Sommige mensen waarderen de citronella olie geur zeer maar de meeste mensen vinden het een overheersende geur.

Er zijn echter andere plantaardige geurstoffen met een zelfde en zelfs betere werking dan citronella olie en met een geur die voor iedereen zeer aangenaam is, zoals citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie.

Candlewoods heeft daarom een verbeterde versie van de citronella kaars ontwikkeld, namelijk de citrobella®  kaars. Bella betekent mooi in het italiaans. Deze citrobella® kaarsen zijn mooier dan citronella kaarsen vanwege hun prachtige lime groen-gele kleur en exclusief uiterlijk. Daarnaast verspreiden de citrobella® kaarsen een zeer prettige frisse geur van citroen-eucalyptus olie en kruidnagelolie. Deze oliën werken ook nog eens beter dan citronella olie zodat u ongestoord kunt genieten van die heerlijke zomeravonden.

Deze citrobella® kaarsen ruiken zeer fris en aangenaam en zijn ook prima te gebruiken als gewone geurkaars buiten het zomerseizoen. Citrobella® kaarsen zijn gemaakt van 100% plantaardige was en geurstoffen. Het lont is van zuiver katoen of duurzaam hout.

Specificatie Omschrijving
Lengte 14 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 14 cm
EAN 8719322020116
Merk Citrobella®
Kleur lime groen
Geur citrus-fruitig
Branduren 16
Diameter 14 cm
Netto gewicht 250 gram
Bruto gewicht 1800 gram
Lont houtlont
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing De kaars (na)vullingen zijn gemaakt voor buiten gebruik. Bij de outdoor vullingen is gekozen voor een mooie grote vlam die daardoor af en toe wat roet. De kaarsen kunnen tegen tocht en wat wind. Ook dauw en mist deert ze niet. Ze zijn bovendien gemaakt van 100% plantaardige was. De vullingen zijn ook bruikbaar als drijfkaarsen in een teil of vijver (als er geen golven aanwezig zijn).
Plaats de vulling in het glas en steek de kaars bij voorkeur aan met een lange gasaansteker omdat het wat langer duurt om het houten lont aan te steken. Om de maximale hoeveelheid branduren te halen, brandt u de kaars lang. Liefst minimaal 3 uur. Vanaf de tweede keer branden kunt u wel of niet het lont eerst inkorten. Een korter lont roet minder. Het inkorten kan met behulp van een nagelknipper of schaar uitgevoerd worden. Kort in tot circa 0,5 cm. Het best haalt u de vulling eerst uit het glas. Voorkom dat restanten van het lont in de kaars aanwezig zijn bij het aansteken. Voor gebruik van de losse vulling als drijfkaars houdt u de kaars vast aan het lont en laat de vulling heel geleidelijk horizontaal in het water zakken. De bovenkant van de kaars dient daarbij niet onder water te komen. Als de kaars nat is kunt u deze met een papieren doekje droog vegen (als de kaars volledig afgekoeld is) en aansteken. Het lont is niet gevoelig voor water.
Het glas alleen schoonmaken als dit volledig is afgekoeld. Roetaanslag kan eenvoudig verwijderd worden met een papieren doek. Was resten zullen hoofdzakelijk los liggen in het glas. Eventuele vastzittende resten kunnen het beste met een niet krassend hard materiaal los gekrabd worden zoals de achterkant van een afwasborstel. Het glas kan vervolgens met een goed heet sopje schoongemaakt worden. Wij hebben het glas ingewreven met siliconen spray. Dat voorkomt vastzitten van de was. Als u het glas heeft schoongemaakt met sop, raden wij aan dit ook te doen voor de volgende navulling.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (in verpakking). Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen.
© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel