Jungle Formula - Anti Mug - Maximum 50% DEET - Roller - Anti Insect - 50 ml.

Artikel 12 van 15
€ 23,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Jungle Formula Anti Muggenroller bevat een formule met 50% deet en plantenextracten, waarmee u, dankzij het hoogste Insect Repellent Factor 4 (IRF®), maximaal beschermt bent tegen muggen. De hoogte van dit IR-factor bepaald hoe sterk u beschermt bent tegen muggen en bij deze anti-muggen roller van Jungle Formule is dat de hoogste. Ideaal voor gebruik in een tropische, bosrijke omgeving en in gebieden met meren. 

Voor volwassenen en kinderen vanaf 18 jaar.


Geschikt tegen Muggen, teken en andere bijtende insecten

•Bevat 50% deet
•Biedt tot 12 uur bescherming tegen muggen.
• Zeer zuinig in gebruik

Met de Jungle Formula Anti Muggenroller bent u na slechts één keer aanbrengen tot wel 12 uur beschermt tegen de meest voorkomende muggensoorten in Nederland. De bescherming tegen tropische muggensoorten kan wel aanzienlijk korter zijn. Zo bent u gedurende 7 uur beschermt tegen de gele koorts mug (Aedes Aegypti) en 10 uur tegen de malariamug (Anopheles Stephensi). De duur van de bescherming hangt in alle gevallen wel af van verschillende factoren. Zo kan de temperatuur, luchtvochtigheid en zweten de werking van de anti-muggen roller beïnvloeden. 

Hoe te gebruiken?
Zacht en gelijkmatig rollen over de te beschermen huid. Niet vaker dan 1 maal per dag gebruiken.

Waarschuwingen
Niet aanbrengen op het gezicht. Vermijd contact met de ogen, slijmvliezen en beschadigde huid. Vermijd contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Reizigers in het buitenland wordt aanbevolen om rekening te houden met de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Uitsluiten bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen bij mensen. De verpakking goed sluiten, niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren. Verpakking niet hergebruiken en lozing in het milieu verhinderen.

Merk: Jungle. Inhoud: 50 ml.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel