Mosquitox muggenbandje met flesje citronella olie in 3 kleuren

Artikel 22 van 26
€ 14,50 (inclusief btw)

Muggenbandjes. De mosquitox anti muggen armband heeft het voordeel dat er geen contact is van de muggenwerende geurolie met de huid. Deze zou kunnen irriteren. In de verpakking is een flesje citronella olie meegeleverd. Deze olie kunt u op het absorberende steentje in de band druppelen, waarna deze geleidelijk verdampt. Als de geur afneemt kunt u weer nieuwe olie opdruppelen. Het bandje is dus steeds navulbaar.

Naast citronella olie kunt u ook andere etherische olie gebruiken zoals muggen-weg olie, volatile aromamengsel tegen muggen, kattenkruidolie, etc.

Ook los verkrijgbaar in 3 trendy kleuren: Blauw, Donker roze en Groen.

Algemeen
De `Klik Klak` Armband Met Olie van Mosquitox is gemakkelijk en effectief tegen muggen en insecten. Deze armband is voorzien van een keramische steen waarop een beetje (meegeleverde) citronella olie wordt aangebracht. Deze olie wordt van oudsher gebruikt tegen insecten.

De armband geeft licht in het donker en is in meerdere kleuren naar keuze verkrijgbaar.

Hoe te gebruiken?
- Druppel de citronella olie in het midden van de keramische steen.
- Wacht een paar minuten tot de olie wordt geabsorbeerd.
- "Klaar voor gebruik". Dankzij het "klik klak" systeem past de armband perfect om elke pols. Het kan ook gebruikt worden om de enkel. 
- Opnieuw olie opbrengen zodra de keramische steen geen geur meer afgeeft.

Waarschuwingen
Vermijdt elk contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig spoelen met water en een arts raadplegen. Olie buiten bereik van kinderen bewaren. Tijdens de zwangerschap of periode dat borstvoeding wordt gegeven alleen na medisch overleg gebruiken.

Merk:Mosquitox  Inhoud: 1 armbandje en een flesje 10 ml citronella olie.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel