Vorige Artikel 1 van 29 Volgende

Beestjes-weg Buiten geurspray 500 ml

€ 10,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Ongestoord buiten zitten in de zomer. Dat kan met beestjes-weg buiten geurspray. Deze spray is bedoeld om in de zitomgeving op straatwerk, buitenstoelen of tafel te spuiten. De natuurlijke spray bevat vier etherische oliën waardoor deze een breedwerkende geurbarriere vormen die meerdere uren aan wezig blijft (afhankelijk temperatuur en wind). Deze geur is veilig voor mens en dier.

Buiten geurspray is een 100% natuurlijk, breed werkend geurmiddel tegen overlast. Op basis van natuurlijke oppervlakte actieve stoffen en etherische oliën. Heeft een lekker frisse geur en een langdurige werking. Voor toepassing op terrassteen, buitenmeubels, buitentafel etc.. Veilig bij aanraking en op de huid.

Gebruiksaanwijzing: De oplossing goed schudden. Draai de kindveilige sluiting van de fles en plaats de sproeikop. Benevel materialen in de zitomgeving licht met de spray. Op stof eerst testen of er vlekken ontstaan. Er kan een zeeprestje zichtbaar zijn na het opdrogen, deze is eenvoudig met een tuinslang weg te spuiten. Herhalen als de geur is verdwenen.

Voorkom dat de spraynevel wordt ingeademd of in ogen, mond of neus terecht komt. Na gebruik de sproeikop verwijderen en de kindveilige sluiting terug plaatsen. Voorkom dat mens of dier van de vloeistof drinkt. Niet op dieren toepassen. Veilig voor de meeste planten. Voorkom een te sterke geur daar dit de slijmvliezen kan irriteren. Ingrediënten: water, kalium-zonnebloemvetzuur zepen, kalium-cocoaat zepen, kaliumchloride zout, kaliumcitraat, etherische oliën: tea tree, pepermunt, citroen-eucalyptus en kruidnagel. 100% biologisch afbreekbaar. Veilig op de huid.

​​Merk: Beestjes-weg. Verpakking: fles met 500 ml spray vloeistof en kindveilige dop. Bijhorend spuitpistool.   

Aanbieding

Gastenboek

  • 14-06-2018 - Goedemorgen Mark,
    Soms is het gebruik van een hogere concentratie DEET...  lees meer
  • 14-06-2018 - Goedemorgen, ons zoontje van 2 jaar is overgevoelig voor insectensteken....  lees meer
  • 09-06-2018 - Goedemorgen Monique,
    De leeftijd voor toegestaan gebruik van bepaalde DEET concentraties...  lees meer
Plaats een bericht
Anti-mug-4