Roxasect Anti-Mug Stekker Navulling

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende
€ 7,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze navulling is geschikt voor de roxasect Anti-Mug Stekker.

De stekker werkt gedurende 36 dagen op basis van 10 uur gebruik gedurende de nacht. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten door middel van de aan/uit knop. Overdag uitzetten. De stekker is niet geschikt voor ruimtes met airconditioning of veel beluchting. Controleer vooraf of het juiste voltage (230 V) aanwezig is.

Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit. Plaats de stekker in het stopcontact. De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De witte schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden. De stekker moet met de schakelaar aan- en uitgezet worden. Overdag de stekker uitzetten. De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en  niet bedekken met een natte doek of ander materiaal. De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m³.

Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar.

Merk: Roxasect Inhoud: 1 flesje 30 ml.

© 2012 - 2023 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel