Calmiderm Crème Tube 40 gram.

Artikel 19 van 20
€ 6,29 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Calmiderm crème met calendula, kamille en lavendel verzacht jeuk, verlicht huidirritatie en vergemakkelijkt het herstel van de huid. 0% paraben

Kamille verlicht en verzacht een rode en gezwollen huid. In geval van irritaties en insectenbeten of prikken van plantenheeft calendula een beschermend en verlichtend effect op het epiderm. Lavendel verzacht en draagt bij tot de herstelling van de huid. De basis van Calmiderm is een emulsie die het epiderm hydrateert. Dit middel is derhalve ook geschikt voor een droge geïrriteerde huid.

Aanbevolen bij

- Huidirritatie en roodheid van de huid, schrammen;

-  jeuk, insectenbeten, netelroos;

- Lichte zonnebrand en agressie door koude;

- droge huid;

- ruwe handen, vermoeide voeten.

Gebruiksaanwijzing:

Inwrijven. Verschillende malen per dag herhalen voor een optimaal resultaat. Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na. De aanwezige menthol geeft een aangenaam verfrissend gevoel.

Voorzorgen

In geval van irritatie en roodheid als gevolg van de zon, wordt aanbevolen een langdurige blootstelling aan de zon te vermijden zo lang de huid geirriteerd is. De extracten gebruikt voor de samenstelling van Calmiderm bevatten alkohol: bij gebruik op open wonden kan dit even prikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen. Niet gebruiken bij ernstige brandwonden. Bepaalde personen kunnen overgevoelig zijn aan één van de bestanddelen van Calmiderm (kamille,lavendel...). In dit geval dient het gebruik gestopt te worden.

Formula

Matricaria chamomilla tinctura 4% - Calendula officinalis tinctura 4% - Urtica urens tinctura 2% - Lavendula angustifolia aeth. ol. 0,4% - Menthol 0,2% - Excipiens.

Merk:Tilman Inhoud: tube 40 gr.

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel