Bite Away - Cobra - Insectensteken- Insectenbeten - Paardenvliegen - Wespen

Artikel 12 van 20
€ 44,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De Bite Away wordt gebruikt voor insectensteken of insectenbeten van bijvoorbeeld muggen (tegen muggenbulten), paardenvliegen, horzels, wespen en bijen. Ook wordt de Bite Away gebruikt na het in aanraking komen met brandnetels. Het zorgt ervoor dat de jeuk aanzienlijk vermindert. Ook bij de beet van een kwal is dit een effectief hulpmiddel. Door het gebruik van Bite Away wordt na de steek/beet de jeuk (pijn) en de zwelling van de huid voorkomen of aanzienlijk verminderd. Bij later gebruik kunnen huidklachten ook sterk worden verminderd!

Het gebruik van de Bite Away is erg eenvoudig. Er wordt constant een geconcentreerde warmte toegedient op de plek van de steek/beet. Deze constante warmte van ongeveer 50 graden Celcius, zorgt ervoor dat het insectengif wordt afgebroken zonder dat de huid wordt beschadigd. De drukschakelaar aan de linkerkant is voor een gebruik van 3 seconden en de rechterschakelaar is voor een gebruik van 6 seconden. Voor personen die gevoelig zijn voor warmte adviseren wij om met 3 seconden te starten. Nadat de drukschakelaar kort is ingedrukt, wordt de gewenste temperatuur na maximaal 5 - 10 seconden bereikt. Vervolgens gaat het groene lampje branden en klinkt er een geluidsignaal. De Bite Away kan dan vervolgens op de te behandelen plek worden geplaatst 3 of 6 seceonden.

Productspecificatie:

-De Bite Away wordt inclusief batterijen geleverd

-Gecertificeerd volgens de wet op medische hulpmiddelen

-Niet gebruiken op wonden en slijmvliezen

-Verwarmingstemperatuur 50°  C

-Behandeltijd linkertoets: ca 3 seconden

-Behandeltijd rechtertoets: ca 6 seconden

Merk: Bite Away Inhoud: 1 apparaat/ 2 AA duracell batterijen inclusief doos

 

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel