HG X - Elektrisch - Anti Mug -Vlieg -Wesp - Verdelger - Insectenbestrijder

Artikel 13 van 26
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

De HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger is dé oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. Met de HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geëlektrocuteerd en dus heel blijft. 

De HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. 

Het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. De HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. De HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.

Merk: HGX. verpakking: 1 stuks inclusief  2 AA 1,5 Volt batterijen.

© 2012 - 2024 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel