Nieuw

Studio 100 - Maya anti-muggen spray 50 ml.

Vorige Artikel 6 van 30 Volgende
€ 12,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Studio 100 Anti-muggen spray

Biocide NOTIF1196 N

ANTI-INSECT Citriodiol Spray is een sterk insectwerend middel op basis van lemon-eucalyptus extracten (zonder DEET). Dit product wordt gebruikt als middel ter afwering van muggen, teken en knutten bij mensen. Deze zal de gebruiker gemiddeld 4 tot 6 uur beschermen.

Samenstelling
Actieve stof : Eucalyptus Citriodora Oil, Hydrated, cyclized 30% W/W (CAS 1245629-80-4)

Wettelijke gebruiksvoorschrift
ANTI-INSECT CITRIODIOL SPRAY is een sterk insect werend middel op basis van lemon-eucalyptus extracten (zonder DEET). Dit product wordt gebruikt als middel ter afwering van muggen, teken en knutten bij mensen. 
ANTI-INSECT CITRIODIOL SPRAY beschermt de gebruiker gemiddeld 4-6 uur tegen muggen, teken en knutten. Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Product spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen; verdeel het middel gelijkmatig over de huid. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 maanden. Het middel niet aanbrengen bij de ogen, op de lippen en op beschadigde huid (wonden). Eveneens niet aanbrengen op plaatsen waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is; dus niet aanbrengen in de knieholte en de elleboogholte.

Veiligheidsaanbevelingen
Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Product spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen: verdeel het middel gelijkmatig over de huid. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 maanden. Het middel niet aanbrengen bij de ogen, op de lippen en op de beschadigde huid (wonden). Eveneens niet aanbrengen op plaatsen waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is : dus niet aanbrengen in de knieholte of elleboogholte.

Waarschuwing
Bij contact met de  ogen : voorzichtig afspelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk : blijven spoelen. Bij aanhoudende irritatie : een arts raadplegen.

Merk: studio 100. Inhoud: 50 ml.

© 2012 - 2023 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel