Care Plus Mosquito net dome pop-up 1-persoons- geïmpregneerd

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 44,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Een handig muskietennet voor optimaal gebruiksgemak. Het net ontvouwt zich automatisch door het gepatenteerde Pop-Up springveersysteem.

Een handig muskietennet voor optimaal gebruiksgemak. Het net ontvouwt zich automatisch door het gepatenteerde Pop-Up springveersysteem. De koepelconstructie maakt de zoektocht naar ophangpunten overbodig. Het net kan namelijk zonder gebruik te maken van ophangpunten op de slaapzak geplaatst worden. Deze netten zijn geïmpregneerd met Long Lasting Impregnation. Het geïmpregneerde net heeft bij het hoofdeinde de meeste ruimte en rust bij het voeteneinde op het bed. De Care Plus® Klamboe Pop-Up Dome is zeer geschikt voor mensen die alleen reizen en kiezen voor gebruiksgemak. De klamboe is zowel buiten als binnen op het bed te gebruiken.

Care plus Mosquito net Pop-up Dome

Stekende insecten verstoren niet alleen de nachtrust, maar kunnen ook een aantal ziekten overbrengen, zoals malaria, gele koorts, dengue en knokkelkoorts. Voor verre reizen naar gebieden waar een malaria risico heerst, adviseren wij een geïmpregneerd bednet. Impregnatie voorkomt dat (malaria)muggen op het net landen of er doorheen steken. De meeste (malaria) muggen zijn tussen zonsondergang en zonsopgang actief. Wij raden je aan het geïmpregneerde net bij voorkeur vóór zonsondergang op te hangen in een goed geventileerde omgeving. Dankzij de groene kleur kan je er makkelijk doorheen kijken. 

- Geen ophangpunt nodig, ideaal voor kamperen in de openlucht.
- Voor bestemmingen waar een malariarisico bestaat
- Maasgrootte (mesh) conform norm Wereldgezondheidsorganisatie
- Duurzame Durallinimpregnatie technologie voorkomt dat (o.a. Malaria) muggen op het net landen of er doorheen steken
- Minimale impregnatie dosis
- Optimale bescherming tegen muggen, luizen, bedwantsen en vlooien
- Long Lasting impregnation blijft 3 jaar werkzaam bij dagelijks gebruik
- 20x machine wasbaar op 30 graden, zonder verlies van werkzaamheid

Afmetingen net (l x b x h) : 275 x 90 x 60 cm
Afmetingen verpakking (Ø x h) : 170 x 35 mm
Gewicht : 500 gram
Mesh : 225
Geschikt voor : 1 persoon

Merk: Care Plus Inhoud: 1 stuk

© 2012 - 2023 Anti muggen | Muggen informatie | Tegen muggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel